SPC (stone plastic composite) on edistynyt, vedenpitävä, jäykkä ja mitoiltaan vakaa vinyylilattiamateriaali. SPC-vinyylilankun kivikomposiittirunko koostuu kalsiumkarbonaatista, polyvinyylikloridista ja stabilointiaineesta. Kulutuskerros ja HD-sisustuskalvot painetaan rungon päälle puristuksen jälkeen. Korkealuokkaiseen käyttöön soveltuva IXPE-alusmateriaali (Irradiated Crosslinked Polyethylene) kiinnitetään lankun alle.  E.I.R. (Embossed in Register) -pinta ja viistot v-uritukset tuovat vinyylilankulle aitoa puun näköä ja tuntua.

Edistyksellisenä ja kokeneena SPC-lattioiden valmistajana DECNO korostaa SPC-lattioiden lukuisia etuja: ne ovat täysin formaldehydittömiä, 100 % vedenpitäviä ja helppoja asentaa mihin tahansa tilaan. Ne kestävät erinomaisesti kulutusta, ovat joustavia ja täysin iskuja vaimentavia. Lisäksi ne säilyttävät mitoiltaan vakautensa eivätkä helposti muotoudu. SPC-lattia tarjoaa myös erinomaisen melunvaimennuksen, äänettömän käytön ja nautinnollisen elämänlaadun. SPC-vinyylilankut ovat liukumattomia, tahrankestäviä ja helppoja puhdistaa. Ne voidaan asentaa nopeasti suurille alueille. DECNO tarjoaa huippulaatua ja vakautta, nopeaa tuotantoa ja johtavaa toimitusaikaa, monipuolisia kauniita värejä, realistisia puupintoja, hyvää palvelua ja pitkää takuuaikaa – DECNO on luotettava kumppanisi SPC-lattioissa.

Imitoimme luontoa, sillä mikään ei ole kauniimpaa. Teknologian kehityksen ansiosta voimme vihdoin luoda autenttisen puun kauneuden. SPC-vinyylilankun erilaiset puukuviot, pintakäsittelyt ja edistynyt painotekniikka tekevät siitä niin aidon näköistä, ettei eroa oikeaan puuhun edes huomaa.

SPC-VINYYLILANKUN RAKENNE:

UV coating + wear layer = UV-pinnoite + kulutuskerros

Decor film = sisustuskalvo 

SPC core = SPC-runko

Uniclic locking system = Uniclic-ponttijärjestelmä

IXPE underlay = IXPE alusmateriaali: IXPE-alusmateriaali on kestävä, joustava ja iskunvaimentava. Se auttaa tasoittamaan alustan epätasaisuuksia, vähentää ääntä ja lämmönvaihtelua, sekä tarjoaa mukavuutta ja vaimentaa askelääniä. IXPE-alusmateriaali voi myös auttaa lisäämään lattian lämmöneristystä ja vähentämään kosteuden siirtymistä alustasta lattiaan.

Rigid core board = jäykkä runkolankku

Tarvitsetko apua?
Scroll to Top