Anti bacteria = Antibakteerinen suojapinnoite sekä kosteutta ja sientä ehkäisevä aluskerros tekevät lattiasta puhtaamman ja terveellisemmän kaikille. Innovatiiviseen pinnoitteeseen on lisätty hopeaioneja, jotka torjuvat bakteereja. Mikrobeilla ei ole mahdollisuutta selviytyä lattialla! Tuote on SGS-sertifioitu ja 99 % puhtaampi kuin käsittelemätön pinta. Suojaa perhettäsi ympäri vuorokauden ja luo heille turvallinen ympäristö!

High abrasion = Korkea kulutuskestävyys: SPC-vinyylilankuissa on erittäin kestävä ja läpinäkyvä kulutuskerros, joka kestää yli 25000 hankauskertaa.

Stain resistance = Likaa hylkivä: SPC-vinyylilankkujen erityinen kaksinkertainen UV-maali takaa erinomaisen likaa hylkivän pinnan. Normaalit tahrat, kuten kahvi, erilaiset kastikkeet, öljy, etikka ja muut tahrat, on helppo puhdistaa. Puhdistukseen riittää kostea moppi.

Scratch resistance = Naarmutusta kestävä. SPC-vinyylilankkujen UV-maalissa on hyödynnetty keraamisten helmien teknologiaa, mikä tekee siitä 200 % tavallista UV-maalia kestävämmän naarmuuntumista vastaan.

Anti cigarette burning = Savukkeenkestävä: Jos pudotan palavan savukkeen lattialle, jättääkö se keltaisia jälkiä tai palovaurioita SPC-lattian pintaan? SPC-vinyylilankut on suunniteltu kestämään palaneen savukkeen aiheuttamia jälkiä, ja ne on helppo puhdistaa jättämättä keltaisia tahroja.

Anti slip = Liukastumisenesto: SPC-vinyylilankkujen liukastumisenestokyky on luokkaa R9 – R10. Lattian pinta tarjoaa erinomaisen kitkan kosteissakin olosuhteissa.

Noise reduction = Äänenvaimennus: Nauti mukavasta elämästä. SPC-lattia, jossa on IXPE 1.5 mm askeläänieriste, tarjoaa ympäristöystävällisyyttä, erinomaista äänieristystä, kosteudenkestävyyttä ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Perheet voivat nauttia hiljaisemmasta ja mukavammasta sisäympäristöstä.

Impact resistance = Iskunkestävyys: Ainutlaatuisten raaka-aineiden ja valmistustekniikoiden ansiosta SPC-vinyylilankuilla on erinomainen iskunkestävyys. Voit huoletta kävellä uusilla korkeakorkoisilla kengilläsi tai pudottaa raskaan matkalaukkusi lattialle matkan jälkeen. Voit luottaa siihen, että lattia kestää normaalia päivittäistä kulutusta ja iskuja.

100 % virgin materials = 100 % alkuperäiset materiaalit. SPC-vinyylilankkujen tuotannossa käytetään korkealaatuista kalsiumkarbonaattia ja polyvinyylia. Ne ovat 100 % alkuperäisiä ilman mitään kierrätettyä.100 % waterproof = 100 % vedenpitävä. SPC-vinyylilankun materiaalit ovat vettä hylkiviä. Voit asentaa SPC-vinyylilankut myös keittiöön ja eteiseen. 

Scroll to Top